iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Szex
Február 12.

10 szexi tipp Valentin-napi huncutságokhoz

Ugyan széles körben vitatott, hogy ami A szürke ötven árnyalatában van ábrázolva, annak mennyi köze van a valódi BDSM kultúrához, valamint az is, hogy az Ana és Christian közti fiktív kapcsolat romantizálása és idealizálása mennyire állandósítja a nők alárendeltségét. Azonban most társadalmi és gender kérdések analizálása helyett vegyük könnyedén a témát: lássunk pár praktikát, trükköt, ami ugyan sokaknak biztos nem új, és amiket a BDSM műfajt teljes valójában praktizálók amatőrnek bélyegeznének, de aki még nem mert semmi szokatlant kipróbálni az ágyban, azt így Valentin nap közeledtével talán megszállja a huncutság ihlete, és az alábbi ötletekkel felpezsdítheti a szexuális életét.

 

  1. Öltözz be!

A csábítás megfelelő körítéssel az igazi: legyen szó vérvörös, fekete csipkés, vagy valamilyen jelmezes összeállításról, a szexi ruhadarabok megdobják az önbizalmadat és partneredet is egy pillanat alatt a bűvkörödbe vonják.

 

  1. Húzd fel!

Vedd fel az új, szexi fehér neműdet, és engedj párodnak egy csipetnyi leskelődési lehetőséget. Küldj neki képet munkaidőben, vagy mikor úton van haza, így biztos még gyorsabban hajtja majd a vágy, hogy hazaérve egyből elmerüljetek egymásban.

Egy másik trükk lehet, ha küldesz a barátodnak/barátnődnek egy szexuális pozitúrákat vagy túlfűtött történeteket taglaló cikkeket (vagy akár ezt is J), és egy laza „na, kipróbáljuk?” kérdéssel egyből felkorbácsolhatod a kedélyeket.

 

  1. Figyelj és tanulj!

Egy másik garantált meglepetést, de izgalmat is okozó trükk, ha közösen néztek pornót. Nem árt tisztában lenni vele, hogy az ottani aktus a nézőnek szól, és a kamera miatt úgy van összeállítva, ami a valóságban nem csak kényelmetlen, de fájdalmas is lehet, mégis leshettek el belőle ötleteket, akár ha egymagad, vagy együtt nézitek, és figyeled, melyik részeknél csillan fel a másik szeme. A pornónézés alkalmat adhat arra is, hogy feltárjátok egymásnak régóta dédelgetett, de még sosem próbált szexuális fantáziáitokat.

 

  1. Irány a szex shop!

Tegyetek látogatást a legközelebb szexuális játékokat, eszközöket árusító boltba. Biztos láttok olyat is, amiről elképzelésetek sincs, hogyan kéne használni, így garantált a kicsit szégyenlős vihorászás. De minden bizonnyal találtok olyan kelléket is, ami mindkettőtök kíváncsiságát felkelti, és valami újat, izgalmasat hoz a szexuális életetekbe.

  

  1. A spontaneitás szexi

Ha nem mertek szex shopba menni, semmi pánik, egy kis kreativitással könnyedén használhattok otthon is megtalálható tárgyakat a huncutkodáshoz: kötözd ki a párodat egy harisnyával, kösd be a szemét sállal, vagy tálalj magadon gyümölcsöket, tejszínhabot, csokoládét… Az életre szóló desszert élménye garantált!

 

  1. Szerepjáték

Ha már tudod, miről fantáziál régóta a partnered, akkor váltsd is valóra! Öltözz be szexi nővérnek, tanárnak, rendőrnek, és még sorolhatnánk, és bújj bele a karakterbe. A szerepjáték segít, hogy olyan energiákat szabadíts fel magadban, amiket alapesetben nem mernél, hiszen valaki más bőrébe bújsz bele.

Hozd elő az alteregódat és engedd szabadjára a képzeleted!

 

  1. Extrém helyszínek

Lépjetek ki a komfortzónából, és próbáljátok ki a szexet ágyon kívül is. Keressetek egy olyan helyet, ahol még egyikőtök sem csinálta, vagy ahol régóta szeretnétek, de sosem mertétek! Persze arra figyeljetek, nehogy közszemérem sértés legyen a vége!

 

  1. Társas játékok

Még hogy a játékok csak a gyerekeknek valók? Ugyan már! Egy kis mocskos fantáziával bármilyen társas játék szabályzatát át lehet úgy alakítani, hogy egyből felnőtt verzió legyen. De maradhattok a vetkőzős pókernél vagy a „Még soha nem” típusú játékoknál is. Jó szórakozást!

 

  1. Kényeztesd a partnered!

Egy fárasztó nap után mindenkinek jól esik egy lazító masszázs. Szerezz be valamilyen masszázs olajat, tegyél be egy relax zenét, és gyúrd végig a partnered hátát, vállát, lábát, fenekét (igen, ez a részünk is tudja értékelni az ilyen fajta gondoskodást!). Ha igazán le akarod nyűgözni, vehetsz akár masszázs órákat is, vagy benevezhetsz egy erotikus masszázs tanfolyamra…

 

  1. Elő a kamerával!

Tegyél félre minden gátlást, szemérmességet, és invitáld meg párodat egy kis házi videó készítésre, persze csakis a kettőtök számára! Így kipróbálhattok extrém, látványos pózokat akár csak a szórakozás kedvéért, és később is megnézhetitek az eredményt, ha éppen nincs semmi izgi a tévében… ;)