iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Magunkról
2016.08.09.

Ismerkedj online a hétköznapok természetességével!

iooo.hu

Tény, hogy a XXI. századi tendenciák szerint a felnőttkorú népesség közel 40%-a egyedül él. Eljársz szórakozni, különböző programokon veszel részt, de ettől függetlenül Te is részét képezed a 40%-nak? A hiba nem benned van, hanem a módszerekben. Korunk technikai fejlettsége lehetővé teszi, hogy otthon vagy munkába menet is dolgozhass, híreket olvass, vásárolj vagy egyéb online tevékenységekkel múlasd az időt. Ahogy sok mindenre, úgy a társkeresés első fázisaira is csupán mikromomentumokat szánsz. Ilyen feltételek mellett pedig az online társkeresés hatékonyabbá válik a “hagyományos” módszereknél.



Mit kell tennem, hogy megtaláljam az igazit?

Regisztrálj társkereső weboldalunkra mindössze 2 perc alatt, majd tanítsd meg rendszerünknek, hogy milyen típusú személyekkel ismerkednél szívesen! A művelet pofonegyszerű, párkereső rendszerünk megmutatja neked, hogy az általad megadott tulajdonságok szerint kikkel ismerkedhetsz nagyobb eséllyel, majd erről a listáról ki kell választanod a számodra legszimpatikusabbakat.


A regisztráció során nem muszáj egyenként megadnod az adataid, társkereső weboldalunkon ugyanis lehetőséged van Facebook szinkronizációs regisztráció alkalmazására, melynek köszönhetően nem csupán egyszerűbbé válik a társkeresés, de kizárhatod profilodból Facebook ismerőseid - ez annyit jelent, hogy ha nem szeretnéd, ismerőseid nem látják majd, hogy online társkeresésre adtad a fejed.


Facebook letiltás



Ezt követően öntanuló algoritmusunk megjegyzi az általad kiválasztott felhasználók tulajdonságait, hogy a jövőben csak hasonló jellemzőkkel rendelkező személyeket javasoljon számodra. Mindezek mellett igyekszünk felhasználóink számára a lehető legegyszerűbb formában a lehető legösszetettebb párkereső mechanizmusokat felépíteni.


Ezt a cél szolgálják többek között a profilodhoz felvehető egyedi hashtagek, melyek segítségével pontosabban meg tudod határozni érdeklődési köröd, így megkönnyítve az egymásra találást. Vedd fel például a “StarWars” hashtaget és az erő mindkét oldaláról szerezhetsz magadnak érdeklődőket.


hashtag


Ha szeretsz elmerengni az élet kettősségeit firtató kérdéseken és párkeresés szempontjából is fontosnak ítéled meg az “inkább kutyás vagy macskás vagy?”, “a telet vagy a nyarat kedveled jobban?”, illetve, hogy “kávét vagy teát fogyasztasz szívesebben?” hangzatú kérdéseket, a
felhasználói profilon beállítható jellemcsuszkákat imádni fogod!

jellemcsuszka


Többé a csalóktól sem kell tartanod.
Saját fejlesztésű, egyedi profilmegerősítő rendszerünk segítségével ugyanis minden felhasználónkat ellenőrizzük, így megteheted, hogy csupán a megerősített profillal rendelkező felhasználóinkkal indítasz beszélgetést.


megerosites


Amint látod, mi már mindent elintéztünk, hogy a lehető legbiztonságosabb, legegyszerűbb és legszórakoztatóbb formában találj rá az igazira. Neked már csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, feltöltöd a legelőnyösebb profilképet magadról és olyan bemutatkozó szöveget adsz meg, amely valóban tükrözi a személyiséged. Ezt követően havonta 2 pohár ital áráért előfizetőnkké vagy prémium felhasználónkká válhatsz, és felhasználóink között könnyedén rátalálhatsz az igazira. A történet folytatását pedig már Te is ismered ...