iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Program
Április 18.

Hétvégi programajánló

Budapest 100

Április 18-19. Szombat-vasárnap

Helyszín: Budapest, több helyszínen

Minden ház érdekes! - ez az idei Budapest100 jelmondata. Április 18-án és 19-én nemcsak a 2015-ben 100 éves házak nyithatnak meg, hanem azok is meghívást kaptak, amelyek 1911 és 1914 között épültek.

A nyitott lakóházak, iskolák, templomok, közintézmények több száz eseményt kínálnak az érdeklődőknek: családi, szakmai, kulturális szempontok között lehet választani, és lesz közös uzsonna, zene, divatbemutató és kertészkedés is.

Régebbi csatlakozó és idén újra megnyitó házaink megmutatják, merre fejlődtek, az új csatlakozók között valódi legendák is találhatók. Most kinyitnak olyan házak is, amelyek eddig szerénykedtek, de a lakókat az önkéntesek meggyőzték és együtt kutatták az épületek történetét. A program épp annyira szól a valamikori Budapestről, mint a mairól, az épületekről és a benne élőkről, ott dolgozókról.

A Budapest100 eseményein a részvétel ingyenes a nyitva tartás idején, de van, ahol előzetes regisztráció szükséges. Ezekre kizárólag április 13. déltől lehet jelentkezni az adott helyszín mellett feltüntetett e-mail címen az adott program címe és időpontja megadásával.

 

Részletes program és bővebb információ:  http://budapest100.hu/  

 

Tankcsapda, Ganxsta Zolee és a Kartel

Április 18. Szombat, 18:00

Helyszín: Budapest, Syma Rendezvényközpont

Az új lemezüket bemutató Tankcsapda mellett Ganxsta Zolee és a Kartel fognak gondoskodni az egész estés zúzásról és felejthetetlen koncertélményről.


Program:

KAPUNYITÁS: 18.00

GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL: 19.30

TANKCSAPDA: 21.00

Jegyárak:

Elővételben: 3999 Ft

Helyszín: 4499 Ft

Jegyvásárlás: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=35220



Tap Factory

Április 19. Vasárnap, 15:00 és 20:00

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

2015 áprilisában először érkezik Magyarországra és rögtön négyállomásos turnéval indít a különleges produkció, mely az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat, amitől szórakoztató és látványos lehet egy előadás. A hip-hop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő Tap-Factory turné állomásainak Budapest mellett Pécs, Veszprém és Debrecen ad helyet.

Az indusztriális látványvilágot tükröző, egyszerre szexi és vicces előadás alatt a 8 szemrevaló pasi hordókon, autó felniken, közlekedési táblákon, "városi dobokon" diktálja a lüktető ritmust, ami hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc különleges kombinációjából álló műsort.



Az előadás producere, Patrice Marques nevéhez olyan show-k fűződnek, mint a Stomp vagy David Copperfield produkciói. A világkörüli turné részeként hazánkba látogató, többszörösen díjnyertes produkciót pedig az a Vincent Pausanias hívta életre, aki számos szenvedélyes és nagy sikert aratott tapdance előadás koreográfusa és rendezője. És ha ez még nem lenne elég garancia a felhőtlen szórakozásra, az előadás táncosai is rátesznek egy lapáttal. A világ legkülönbözőbb részeiről érkező csapattagok között több világbajnok sztepptáncos - köztük Gilles Guenat és Jeremie Champagne-, urban dance és capoeira táncosok, kubai és afrikai ütősök és francia cirkuszi akrobaták is vannak, akik felléptek már a világ szinte összes ismertebb színpadán.

Jegyárak: 5800, 7600, 9400, 12500, 15500 Ft

Bővebb információ: http://www.pannonprodukcio.hu/esemenyek/145-tap-factory.html