iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Program
Március 20.

Hétvégi programajánló



Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show

Március 20-22. Péntek-vasárnap

Helyszín: Hungexpo

Minden évben elérkezik az idő: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok, és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évkezdő autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!

A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2015. március 20-22. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintre növekszik.

Kibővített területen és tematikával, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményeket kínál az önmagában is teljes értékű rendezvényeket tömörítő jubileumi giga-szezonnyitó. Az elmúlt évek vitathatatlanul legkomolyabb járműfesztiválja változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható!

A Hungexpo hét csarnokában valamint szabad területein, összesen 92.000 m2 kiállítási területen több, mint 2.000 kiállított jármű lesz megtekinthető. Hatalmas show mellett, a hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai, az autós világ újdonságai, egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás, két látványos autós-motoros bajnokság, valamint színvonalas kísérő rendezvények kerülnek bemutatásra.

Jegyár:

Egyszeri belépésre jogosító jegy ára a helyszínen: 3.500 HUF

Gyermek beépőjegy ára (14 év alatt) a helyszínen: 2.000 HUF

Családi belépőjegy (2 felnőtt és 2 gyerek belépésére jogosít): 8,000 HUF

Kedvezményes belépőjegy a helyszínen Carstyling.hu klubkártyával: 2,500 HUF

6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Részletes program és bővebb információ: http://www.amts.hu/

 

The Vodka Show Budapest

Március 21. Szombat, 14:00

Helyszín: Sofitel Hotel Chain Bridge

A The Vodka Show Budapest március végén felsorakoztatja a legnemesebb vodkafajtákat és egy szórakoztató show keretei között együtt ünnepeli a kultúráját az ínyenc közönséggel. 30 ország 100 féle vodkája várja az érdeklődőket. Az exkluzív eseményen megismerhetik a világ legtisztább italának történetét, elkészítésének művészetét, gasztronómiai felhasználásának sokszínűséget.

A 2015. március 21-én megrendezésre kerülő maga nemében egyedülálló rendezvény helyszíne a Hotel Sofitel Chain Bridge nagy rendezvényterme lesz. Az est folyamán a VIP jegyet váltóknak lehetőségük nyílik elfogyasztani egy ötfogásos vodka vacsorát, melynek keretében a vodka szülőhazájának, Oroszországnak a jellegzetes ételei kényeztetik a kulináris élvezetekre vágyókat.

A szervezők sokszínű szórakozási lehetőséget szeretnének biztosítani a jegyüket megváltóknak, ezért egy divatbemutatóval is kedveskednek, amelyet a letisztult vonalak, a ragyogás és a luxus jellemez, mindez a vodka és a gyémánt ihletése alapján. További szórakozási lehetőséget biztosít egy koktél show, ahol az ország legjobb 15 mixere méri össze a tudását, valamint Király Linda csillogó hangja, a Frank Sinatra Tribute koncertje és a francia és orosz származású Dj Julian Bardakov. A The Vodka Show magyar állomását később külföldi nagy városok követik majd.

 

Jegyárak: 3.990 HUF

Tartalmaz:

4 db vodka kóstolójegyet

1 pohár eredeti orosz pezsgő

Tokhal és kaviár kóstoló

Egyedi Vodka Show pohár

 

VIP jegy - 19.990 HUF

Tartalmaz:

Vodka Show GA jegy tartalma

5 fogásos vodka vacsora

1 pohár Möet-Chandon a vacsora előtt

5 féle Russian Standard vodka kóstolása

Soron kívüli belépés

Garantált ülőhely a VIP teremben

Exkluzív tárlatvezetés

Bővebb információ:  http://www.thevodkashow.hu/

 

Fürdők fiesztája

Március 22. Vasárnap

Helyszín: Több helyszínen

Kis hazánk a vizek Mekkája: hatalmas kincs birtokában vagyunk, melynek fontosságára, megóvására hívják fel a figyelmet a Víz Világnapjának rendezvényei. Idén a Víz Világnapján különböző stílusú kulturális produkciók pezsdítik fel a fővárosi fürdők programjait: koncerttel, DJ-vel, lézershow-val, hastánc- és tangóbemutatóval valamint tánctanítással szórakoztatják a közönséget. Az ütős, vérforraló és újhullámos rendezvények mellett a töretlenül népszerű program sem maradhat el: a történelmi fürdőkben most is ingyenes vezetésekkel várják az érdeklődőket. Akik a látogatást követően helyesen válaszolnak a helyszíni Víz-kvíz játékban, páros fürdőbelépőt nyerhetnek.

A Széchenyi Fürdő egy igazán "ütős" fellépővel készül: a Strokes Percussion Group a klasszikus értelemben vett ütőhangszereken túl egyéb használati tárgyakat, eszközöket is megszólaltat nem rendeltetésszerűen. Humort sem nélkülöző koncertjüket 15 és 17.30 órakor élvezheti a közönség. A szépség- és egészség témájú vásár játékokkal, kedvezményekkel, ingyenes tanácsadással az uszoda felőli aulában kerül megrendezésre. Fürdővezetések, kulisszatitkokkal: 12 és 16 órakor. 21 hideg- és melegvizes medence, szaunák, wellness szolgáltatások, élményfürdő és különféle masszázsok között válogathatunk.

A Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda páratlan szecessziós díszletei közt 14 órától megcsodálhatjuk egy bemutató keretében az ölelések táncát, az Argentin Tangót, majd az azt követő ingyenes oktatáson el is sajátíthatjuk alaplépéseit! A 10, 13 és 16 órakor induló fürdővezetések során a ritkán nyitva álló Gellért forrás is megtekinthető. A különböző hőfokú medencék és szaunák mellett érdemes kipróbálni a lávaköves masszázst, a spa pedikűrt, a csokoládékezelést, a Kleopátra fürdőt vagy a gyógynövényes fürdőt.

A Rudas Gyógyfürdő különleges atmoszférájú lézer grafikákkal és térbeli effektekkel írt látványos vízi lézer show-ját akár a vízben lebegve is élvezhetjük 18:30-tól! Vezetések is indulnak a fürdőben napközben két alkalommal.

A Gellérthegy lábánál több, kisebb meleg vizű forrás is fakad, melyeket a legrégebben ismert budai hőforrások között tartanak számon. E forráscsoport része a Gül Baba forrás is, vizének hőmérséklete kb. 43°C. Vezetések indulnak 11, 12 és 13 órától. A látogatás regisztrációhoz kötött: idegenvezetes@spabudapest.hu

A Lukács Gyógyfürdő és Uszoda programja újhullámos: a Balkan Sound Dj sett előadásában akusztikus zene keveredik az elektronikus dallamokkal. Afro beat, Balkan, Funk, Brassil stílusú zenére szórakozhatnak a fürdőzők. Az új irányzat mellett a klasszikus vonal is megmarad: gyógyvízkóstolóval egybekötött vezetések indulnak 11 és 15 órakor.

A Király Gyógyfürdőben a hely hangulatához hűen hastánc produkciót tekinthetnek meg a vendégek Szőke Mirjam 2011 Príma különdíjas művésze, a Miss Bellydance Hungary királynője és a Midnight Diamonds előadásában. A fürdő érdekességeit egy séta során ismerhetik meg a látogatók. Vezetések indulnak 14, 16 és 18 órakor.

A Dagály Fürdő vendégei kedvezményes áron relaxálhatnak a masszőrök kezei alatt: 30%-os kedvezményt kapnak az aroma relax masszázsok árából. A Dagály két úszómedencéje és két különböző hőfokú termálmedencéje egész évben nyitva tart.

A Csillaghegyi Strandfürdő és Uszodában búvárok segítségével próbamerülés várja a vendégeket! Az úszóverseny idén sem marad el, különböző kategóriákban lehet majd jelezni. A felsőbb szinteken gyermekpancsoló és a napozóterület található, több mint 90.000 nm parkosított területen

Bővebb információ: http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/