iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Program
Február 28.

Hétvégi programajánló

 KisHall: Bad Manners (UK)

Február 28. Szombat, 19:30

Helyszín: Akvárium Klub

A nyolcvanas évek nagy ska hullámának - a Madness, a Specials és a Selecter mellett - lefgontosabb zenekara, a zseniális frontember, Buster Bloodvessel vezette Bad Manners sok-sok év után újra Budapesten! A közel negyvenéves zenekar régi slágerei, a zakatoló 2 Tone dalok és persze Bloodvessel ikonikus nyelvöltögetései a tél legforróbb klubkoncertjét ígérik.

A Bad Manners ugyan több mint tíz éve nem jelentkezett új lemezzel, de a színpadon a mai napig ugyanolyan elképesztő hangulatot képes teremteni. Bloodvessel monumentális nyelvöltögetéseiből, a dübörgő skából és a zseniális slágerekből minden bizonnyal fantasztikus koncert kerekedik majd.

Jegyárak: 3500 Ft, elővét: 3000 Ft

Bővebb információ: http://akvariumklub.hu/program/54b7f047371df6074c89a23c

 

The Moritz von Oswald Trio feat. Tony Allen & Max Loderbauer

Február 28. Szombat, 20:00

Helyszín: Trafó

A berlini Moritz von Oswald az elmúlt negyed évszázad elektronikus zenéjének megkerülhetetlen alakja, nélküle nem létezne minimaltechno, de ő volt az, aki a Mark Ernestusszal közösen indított Basic Channel duóval, illeve kiadóval, majd később a Rhythm & Sounddal hidat épített a jamaicai zene és Detroit között, megteremtve lényegében a dubtechnót.

Trió formációja a kétezres évek végén indult Max Loderbauer és Vladislav Delay közreműködésével: a Moritz von Oswald Trio élő dobbal és organikus ritmusokkal keresztezte techno minimalizmusát, a kozmikus rock, a pszichedélia és az elektronikus tánczene fúzióját hozva létre.

Három nagylemez és egy koncertlemez után a trió új szintre lépett: Vladislav Delay helyét az afrobeat legendája és megteremtője, Fela Kuti zenekarvezetője és dobosa, Tony Allen vette át. A Moritz von Oswald Trio sosem volt még ennyire erős élőben: Tony Allen poliritmikus hipnózisa, Max Loderbauer plasztikus analóg elektronikus hangképei és Moritz von Oswald zenei rendezése maga az organikus és zsigeri őstechno.

Jegyárak: 3900 Ft, elővétel (első 100 db): 3400 Ft

Bővebb információ: http://trafo.hu/hu-HU/moritz_von_oswald  

 

Konyhakiállítás Konyhaálmok-álomkonyhák

Február 27. - Március 1.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Szeress bele az új konyhádba!

Az igazit keresed? A Konyhakiállításon biztosan megtalálod, legyen szó konyhagépről, konyhabútorról vagy bármilyen konyhai eszközről. A 2015-ös konyhai újdonságokat felvonultató rendezvényt egész napos főzőbemutatók ízesítik, ahol testközelből leshetsz el titkokat és praktikákat a legjobb hazai séfektől.

Érdemes előre regisztrálnod a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert értékes konyhai eszközöket nyerhetsz!

Jegyárak, 2000 Ft, 1300 Ft

Bővebb információk: http://www.konyhakiallitas.hu/