iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Profil
Február 26.

A jó profil: így tűnhetsz ki a társkeresők közül

Eldöntötted, hogy beregisztrálsz az iooo.hu-ra, ám a kitöltésre váró adatok láttán elbizonytalanodtál? Félsz, hogy senkinek sem fog tetszeni a bemutatkozásod, és hogy elveszel a rengeteg konkurens felhasználó között? Ne aggódj, segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki a profilodból.

Először is, el kell gondolkodnod azon, mit is keresel pontosan. Az iooo.hu társkereső oldalon leszűkítheted, hogy kik lássák a profiloldalad, így miután behatároltad a potenciális ismerkedési kört, dolgozhatsz azon, hogyan tedd profilodat szalonképessé különösen a célcsoport tagjainak szemében.

  1. Rukkolj elő egy ötletes szlogennel: ez az első, amit a profilodra látogatók elolvasnak, úgyhogy frappánsnak és figyelem felkeltőnek kell lennie. Legyen rövid, lényegre törő, és egyedi. Lehet akár egy kedvenc idézeted is, de kerüld a kliséket!
  2. Írj magadról és arról, kit keresel: kezdheted egy általános bevezetővel arról, hogy mivel foglalkozol, mi a hobbid. Majd válassz néhány kedvenc elfoglaltságot, érdeklődési kört, és írj róluk részletesebben. Próbálj pozitív és őszinte hangot megütni. A végére összefoglalhatod pár mondatban, hogy milyen társat szeretnél, így ha valaki magára ismer a leírásodban, egyből felveheti veled a kapcsolatot.
  3. A megfelelő profilkép: mindig figyelj arra, hogy a profilképet aktuális és előnyös legyen, és visszaadjon valamit a személyiségedből. Extra tipp: olyan képet tölts fel, amin közvetlenül az objektívba nézel – a (habár csak egyirányú) szemkontaktus révén nagyobb eséllyel alakul ki szimpátia már a kapcsolat felvétele előtt.

Általánosságban, mindig írj magadról őszintén és pozitívan, de ne fess magadról olyan képet, aminek nem tudnál a valóságban megfelelni – előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy csak nagyzoltál.

+ 1: ne adj ki magadról személyes információkat (telefonszám, lakcím, stb.), ezzel ráérsz később is, amikor már egy bizonyos emberrel mélyül el az ismerkedés. ;)