iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Randi
Január 20.

12 jel, hogy igazi férfival randizol

Nem mintha ilyen könnyű lenne általánosítani, de ha úgy érzed, hogy folyamatosan olyan partnereid vannak, akiknek még nem nőtt be a feje lánya, akkor ideje új vadászterületet keresni. Olyat, ahol ízig-vérig férfiak vannak. Hidd el, szívességet teszel magadnak, ha inkább velük randizol (természetesen, csak ha egy korosztályba tartoztok…), hiszen megbízhatóbbak, érettebbek, és jobban bánnak veled.

Első ránézésre persze nem egyszerű eldönteni, melyik kategóriába esik a delikvensünk. De ha már randiztok egy ideje, és jobban megismerted, akkor az alábbi árulkodó jelek segíthetnek felmérni a helyzetet. 

  1. Az otthona nem úgy néz ki, mint egy disznóól

Nem kell úgy kinéznie, mint egy luxus apartmannak, de ha el tudod választani a padlót a szoba többi részétől, az már fél siker. Ha látszik az illetőn, hogy időt szánni a rendrakásra és az otthonos környezet kialakítására, akkor az valószínűleg élet más területein sem lesz hanyag.

  1. Azért csinálja, amit, mert szereti, és képes motiválni magát

Ez persze nem azt jelenti, hogy ha valaki még az egyetemről kijőve kénytelen nem a szakmájába vágó munkákat elvállalni, akkor már nem férfi. De legyen egy terve, hogyan jut el A-ból B-be, hogyan segíti a mostani munkája a későbbi karrier építésben. Talán az elhivatottság a kulcsszó.

  1. Nincs szüksége babysitterre

Nem számít, mennyit ivott, vagy milyen helyzetben van, egy felnőtt férfi képes vigyázni magára. Ha a párodra szombat esténként pórázt kell raknod, nehogy elkóricáljon, és valami hülyeséget csináljon, akkor még nem nőtt be teljesen a feje lágya.

  1. Ha valami problémája van, nyugodtan és ésszerűen beszél róla

Egy felnőtt férfi nem egyenlő a bólogató autótacskóval. Megvan mindenről a maga véleménye, ami mellett érvelni is tud, de mindeközben tiszteletben tartja mások nézeteit is és nyitott az új perspektívákra.

  1. Helyén van az értékrendje, prioritási listája – amiben kitüntetett szerep jár neked

Egy igazi férfinak van egy belső etikettje, ami eligazítja az élet útvesztőiben, és ami mellett tudja, mit akar az élettől, mi az, ami igazán fontos, és hogyan szánjon mindezekre megfelelő időt és figyelmet.

  1. Gondot fordít teste és elméje ápolására

A teste a temploma, elméje pedig a szellemi vezetője. Saját hitvallás, filozófia szerint él. Tudja, hogy a boldog élethez elengedhetetlen az egészséges életmód. Jól olajozott gépezet, kívül-belül.

  1. Támogat téged és segít pozitívan látni a dolgokat

Ha az aktuális kiszemelted folyamatosan eltántorít a terveidtől, és szerinte semmit nem tudsz megcsinálni, akkor ideje búcsút intened neki! Egy felnőtt férfi szemében a partner mindenre képes, vagy ha nem, akkor mindent megtesznek, hogy segítsenek neki álmai elérésében.

  1. Nem panaszkodik, mert tudja, hogy azzal nem ér el eredményeket

Egy nehéz kihívásnál minden energiáját beleadja az adott feladatba, és képes eredményeket produkálni. Nem nyafog, hanem tettre kész.

  1. Döntésképes, de azt is élvezi, ha te veszed át az irányítást

Nincsenek értelmetlen „mit szeretnél csinálni?”, „mindegy, amit te” beszélgetések. Kész programötletekkel, lehetőségekkel áll elő.

  1. Amikor kettesben vagytok, számára csak te létezel

Amikor együtt vagytok, sem a tévéműsor, sem a rádió nem képes elvenni a figyelmét az elsődleges célról: hogy megszabadítson a ruháidtól. Férfi, de tudja, mikor kell kiengedni a belső állatot játszani. És azt is tiszteletben tartja, ha a te belső állatod inkább mást csinálna (vagy tudja, hogyan győzzön meg ;) ).

  1. Elismeri, ha tévedett

Ha sarokszorítóba kerül, nem kezd ujjal mutogatni vagy manipulálni. Tudja, hogy tévedni emberi dolog, és hogy csak akkor tud fejlődni, ha belátja, amikor téved.

  1. Értékel és megbecsül téged

Nem csak mondja, de ki is mutatja, mit érez irántad. Az élete része vagy, ezért törődik veled, és nem tartja vissza a „férfiassága” attól, hogy ezt folyamatosan éreztesse is veled.