iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Program
December 19.

Hétvégi programajánló

A Budapest Jazz Orchestra és Tóth Vera karácsonyi koncertje

December 20. Szombat, 20:00

Helyszín: Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ

Az idei lesz a harmadik alkalom, hogy a Budapest Jazz Orchestra és Tóth Vera közös koncerttel örvendezteti meg a közönséget advent végén. Először 2012-ben dolgoztak együtt a Petőfi Rádió MR2 Akusztik műsorában, és a kollaboráció azóta is sikert sikerre halmoz. Az idei karácsonyi koncerten Tóth Vera dalai mellett elhangzanak majd világslágerek és újdonságok is. És ha ez nem lenne elég, az est vendégeként Mujahid Zoltán is hozzájárul a nagyszabású koncert hangulatához.

Jegyárak:

1-5. sor: 3800 Ft

6-10. sor: 3200 Ft

11-13. sor: 2800 Ft

Bővebb információk: http://www.bphkk.hu/program/100421

 

Andrey Pushkarev (RU), Isu

December 21. Vasárnap, 00:00

Helyszín: A38 Hajó

A véget nem érő mixek kedvelőinek, táncos lábúaknak ajánljuk Andrey Pushkarev és Isu karácsonyi évzáró dj műsorát, amikor is garantált a reggelig tartó bulizás. Az orosz Andrey hazájában a deep-tech house egyik legsikeresebb alakja, aki híres arról, hogy szettjei alatt végig figyeli a közönséget és a reakciókat, ezzel biztosítva a töretlen parti hangulatot és teltházas bulikat.  

Jegyárak:

Elővételben: 2500.- (limitált)

Helyszínen: 3000.-

Bővebb információk: http://www.a38.hu/hu/program/andrey-pushkarev-ru-isu-technokunst-lick-the-click-akt-records-hu

 

"Most élsz..." - Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest

December 21. Vasárnap, 19:00

Helyszín: Syma Rendezvénycsarnok

Akinek pedig nosztalgiázni támadna kedve, és tisztelegni a magyar zene koronázatlan királya és királynője előtt, annak érdemes ellátogatnia a Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékestre. A magyar könnyűzene két legendáját olyan előadók tolmácsolásában eleveníti meg a rendezvény, mint Tóth Vera, Keresztesi Ildikó, Varga Miklós és Mujahid Zoltán. A budapesti koncertet több vidéki koncert előzi meg, hogy minél több helyen repülhessenek vissza az időben a nézők. Az est folyamán olyan örökzöldek csendülnek fel, mint az Elmegyek, a Kicsi gyere velem rózsát szedni, az Azért vannak a jó barátok, vagy a Különös szilveszter. A kiváló énekesek munkáját az ország legkiválóbb zenészeiből álló zenekar kíséri majd, így biztos, hogy egy igazán színvonalas, emlékezetes estében lehet majd része a közönségnek.

Jegyárak: 7990 Ft, 7490 Ft, 6490 Ft, 3990 Ft, 3490 Ft

Bővebb információk és jegyvásárlás: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/cserhati-zsuzsa-es-mate-peter-emlekest-budapest-syma-rendezvenykozpont-374226/event.html