iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Program
Október 30.

Programötletek Halloweenre

A Vörösmarty téren megrendezésre kerülő Halloween Fesztivál péntek este 6 és 9 óra között várja a látogatókat. Lesz smink, kosztüm és faragott tök verseny, úgyhogy ha buzog bennetek a versenyszellem és a kreativitás, akár be is nevezhettek. A gyerekekre gondolva lesz cukorka és csokoládé osztás is, ehhez örömmel fogadnak a szervezők a látogatóktól is adományokat. Táncos lábúaknak ajánljuk a WildBuffalo tánccsoport fellépését, akik Amerikai Country tánc oktatást adnak a helyszínen.

További információ: http://halloween-fesztival.hu/

 

Mozirajongóknak ajánljuk az Uránia Nemzeti Filmszínházban vetítésre kerülő klasszikust, a Halloween – A rémület éjszakáját. Péntek este 22:45-kor digitálisan felújított változatban nézhetjük meg John Carpenter filmjét, amelyben Michael Myers, az elmegyógyintézetbe zárt sorozatgyilkos megszökik, hogy újra vérfürdőt rendezzen.

További információ és jegyvásárlás: http://www.urania-nf.hu/film/halloween-a-remulet-ejszakaja

 

Azoknak, akik igazán szeretnek rettegni, a Horror Labirintus programja garantálja a megfelelő adrenalin szintet. A Halloween Nightmare névre keresztelt műsor során egy a Blaha Lujza tértől nem messze eső, romosodó, régi pincéjében mehetünk körutazásra a horrorfilmek és a rettegés világában. Egy kör körülbelül 25-30 perces – vajon kibírtok ennyit ezen a véres, hátborzongató túrán?

További információ és időpont foglalás: http://www.nightmareinbudapest.com/hu/remalom-budapesten.html


18. születésnapja alkalmából ingyenes programmal várja az érdeklődőket a Pólus Center. Október 15. és november 16. között tekinthető meg Magyarországon először a Nightmare Shop. A különleges installáció a leggyakoribb rémálmokat gyúrta össze egy utazássá a tudatalatti, a lidércnyomások világába.

További információ: http://www.polus.hu/esemenyek/a-18-eves-polus-bemutatja