iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Ismerkedés
Október 27.

Kínos kérdések…

Túl vagytok az első néhány randin/levelezésen, és szeretnéd tudni, hányadán álltok? Vagy egy-két elejtett megjegyzéséből úgy érzed, jó lenne tisztázni valamit, mielőtt jobban elmerültök az ismerkedésben? Hidd el, nem kell tovább halogatnod, hiszen ezzel csak közelebb kerültök egymáshoz!

Miért is? Mert ismerkedés közben akaratlanul is próbáljuk megfejteni a másikat, a testbeszédét, a jelzéseit, a személyiségét, az élettörténetét… Azonban ahhoz, hogy teljesen kibogozzuk a fejünkben növekvő kérdéshalmazt, nem tudunk eleget a másik emberről, hiszen több évi tapasztalat és élmény tette őt azzá, aki. Ezért ahelyett, hogy a látatlanban spekulálnánk, és hamis következtetéseket vonnánk le a másik viselkedéséből, sokkal tanácsosabb venni egy nagy levegőt, és megbeszélni a kínosnak tűnő témákat is.

Nemcsak azért, mert a sablonos, hétköznapi témákat már pár randi alatt át lehet beszélni, hanem azért is, mert a személyesebb kérdésekkel épül ki köztetek az őszinte, mélyebb kommunikáció és bizalom. Ráadásul, ha valami olyanról van szó, ami esetleg gátat vethet a randizás folytatásának (teljesen más elképzeléseitek vannak a jövőről, kapcsolatról, stb.), akkor jobb, ha mihamarabb kiderül, nem?

Végeredményben pedig a randizás már maga egy eléggé személyes dolog, amelyben kiderül, hogy két ember mit is tartogat egymás számára… Ez talán így is épp elég intim és kockázatos terület, ezért érdemes összeszedni magunkat és feltenni merészebb kérdéseket is – így csak közelebb kerültök egymáshoz, és hamarabb kiderül, egymásnak vagytok-e teremtve.