iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Program
2016.05.26.

5 tuti tipp az első randira a szabadban

5 randi ötlet a szabadban
Séta

Akár kisebb, akár nagyobb városban, falun laksz, mindenhol találni szép helyeket, ahol megejthettek egy jó kis sétát. Légy kreatív, gondold végig, hogy hol találkoztok, merre mentek, mutasd meg szíved választottjának kedvenc utcáidat. A sétálás nagy előnye, hogy ilyenkor csak ti ketten lehettek, nem kell egy hangos klubban átkiabálnod a veled szemben 1 méterre ülő hölgynek.

Könnyedén, kötetlenül meg tudjátok ismerni egymást, emellett a lányoknak szimpatikus lehet, ha “sétálós” vagy, hiszen rugalmasságot és sportosság tükröz. Ha valamikor késő délután találkoztok és például egy dunaparti sétát választasz, nagy esély van rá, hogy ha kellemesen elbeszélgettek, elrepül az idő és egy naplementének a szemtanúi is lehettek, ami mondanunk sem kell, mennyire romantikus!  A nagy melegben ügyelj rá, hogy legyen nálad víz!

Kivitelezés nehézsége: 1/10

Szabadtéri mozi

Elsőre jó ötletnek tűnhet egy eldugott művész mozit, vagy pláza emeletén található komplexumot választani első randi helyszíneként, de biztos vagy benne, hogy jó választás?Oké, meghívod popcorn-ra és kólára, és a film végén megbeszélhetitek a látottakat akár egy ital mellett, de közben? A moziteremben lepisszegnek, ha beszélgetsz, és egyébként sem a legjobb ötlet egy még ismeretlen partnerrel tőmondatokat váltani a filmszereplők két mondata között. De ha egy szabadtéri mozit választasz?

Ha szabadtéri mozit ajánlasz partnerednek, egészen biztosan felcsillan a szeme, hogy milyen kreatív vagy! Eszébe juthat, hogy már milyen régen volt ilyen intézményben - ha egyáltalán volt, - talán gyerekkorában, és már ezért jó pontot szerezhetsz nála! Ezek az események sokkal kötetlenebbek, nem hurrognak le, ha kimész egy üccsiért’, vagy ha sugdolóztok egy kicsit. Azt gondolnád, hogy manapság már nem nagyon lehet ilyen eseményt találni, de tévedsz!

Kivitelezés nehézsége: 4/10

Piknik

A nagy melegben nincs is jobb, mint leheveredni egy árnyékos fa alá. Pakolj be a piros pöttyös piknik kosaradba… vagy a táskádba könnyed elemózsiákat. Egy bagett, sajt, szalámi, paradicsom mindig jól jön. Előtte persze próbáld meg kitudakolni a kiszemelttől, hogy nem allergiás-e valamire, mert könnyen mellélőhetsz, vagy előfordulhat, hogy te jóízűen eszed a szardíniás szendvicsed, neki meg be kell érnie néhány olivabogyóval, mert a többi cucctól kiütése lesz. A kaja mellé akár egy üveg bor is belefér!

Válassz egy jó helyszínt! Dönthetsz akár a klasszikus margitszigeti megoldás mellett, kiülhettek a Deák térre, de ha a neten rákeresel, jó kis zöld területeket lehet találni. Egy valamit azonban tarts szem előtt, ne vidd túlzásba! A minitűzijáték például felejtős …

Kivitelezés nehézsége: 3/10

Hajókázás

Számtalan hajókázási lehetőséget találhatsz a Dunán a legdrágábból egészen a BKV járataiig. Ezek az általában egy-másfél órás utak, melyek során gyönyörű látnivalók tárulnak elétek a Duna belvárosi szakaszán. Választhatsz azonban, olyan jellegű kirándulást is, ami egészen a Dunakanyarhoz visz, Szentendréig, Visegrádig.

Sétahajókázás a Dunán

Töltsetek együtt egy romantikus vacsorát, vagy ha bevállalósabb vagy, találsz olyan hajót is, ahol táncparkett van a fedélzeten, ahol bulizhattok egyet! Több olyan hajóút is van, ahol mélyen a zsebbe kell nyúlni, de főleg a nyár folyamán a legtöbb társaság kedvezményes, vagy olykor pofátlanul olcsó utakat is kínál. A BKK hajó vonaljegye mindössze 750 forint, ami igazán megéri egy csodás naplementéért cserébe.

Kivitelezés nehézsége: 4/10

Tematikus városnéző séták

Ha nem elég, hogy szeretsz sétálni, de ismered a város rejtett zegzugait, vannak kedvenc épületeid, esetleg művészi falfirkáid, ideje megmutatnod őket partnerednek! Egészbiztos, hogy a legtöbb helyhez jó emlékek kötetnek, amiket ha megosztasz vele, jó kis beszélgetés alakulhat ki.

Ha ismered az utcákat akkor tervezz meg egy olyan útvonalat, ami kellően hosszú (de azért ne nagyon), aminek a vége lehet egy kiülős romkocsma, ha megszomjaztatok egy italra, és véletlenül (:)) elfelejtettél vizet tenni a táskádba. De azért ügyelj rá, hogy egy-két fröccsnél ne csússzon le több, nem jó, ha az első randiról hazafelé menet esetleg elfelejtenéd, honnan is indultatok a zegzugos városnézésben.

Kivitelezés nehézsége: 7/10