iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Program
2016.05.26.

4 tuti tipp az első randira négy fal közt


Kávézó

Igen, feltehetőleg a legtöbb ismerősöd szintén ezt ajánlotta Neked és rendkívül sablonosnak tűnhet, de ha egy elegánsabb helyre szeretnétek beülni, ahol minőségi beszélgetést folytathattok inspiráló környezetben (józanon …), keresve sem találhatnátok jobb helyet egy kávézónál. Ráadásul mind amellett, hogy egy kávézó kiválasztásával nagyon nem tudtok mellé lőni, lévén manapság már gyakorlatilag minden kávézóban árulnak különböző érzékenységekkel, allergiával küzdők számára is fogyasztható italokat, egyik félben sem kelt gyanút a helyszínválasztás.

Ha azonban egy férfi első randi apropóján egy bárba invitálja meg szíve választottját, az könnyedén gyanút kelthet, különösen akkor, ha kérdés nélkül kéri ki a két kör töményet egy sör vagy bor kíséretében. Feltehetőleg nem szorul különösebb magyarázatra, miért kerülendő ez a viselkedés. Mindazonáltal egy hölgyről sem fest jó képet, ha az első randi helyszínéül egy bárt vagy romkocsmát választ, különösen, ha ott az asztal alá iszik bárkit - vagy legalábbis ezt gondolja.

Kivitelezés nehézsége: 2/10

Bowling

Ha választottad akár egy kicsit is kedveli a mozgást, a sportokat és rendelkezik némi versenyszellemmel, az egyik legtutibb tipp a közös bowling-est. Ezt a programot ugyanis időjárástól függetlenül űzhetitek, biztosan nem áztok meg, nem fáztok majd vagy nem fogtok túlzottan kimelegedni. Arról már nem is beszélve, hogy anélkül érhettek egymáshoz, hogy az bármelyikőtöknek furcsa lenne - tudod, a “Hadd mutassam meg, hogyan kell!” szituációkra gondolunk.

Bowling randi

Ráadásul viszonylag egyszerűen félbe lehet szakítani a randit, ha valami nagyon nem stimmel. Vegyük például azt, hogy a másik fél arról kezd el beszélni, mekkora örömet okoz neki az állatkitömés. Oké, köszönjük Norman Bates, mondod magadban, sérülést színlelsz és a lehető leggyorsabban hagyod el a helyszínt. Ezt egy közös vacsora során nehezebben adhatod elő, bár minden csak akarat és adottság kérdése.

Kivitelezés nehézsége: 3/10

Vacsora

Elsőre azt gondolhatod, hogy vacsorázni vinni valakit nem egy nagy show, simán menni fog. A női visszajelzések alapján azonban az tükröződik vissza, hogy bizony a legtöbb férfi képes elszúrni az első közös vacsorát. Az első dolog például, hogy sem a legdrágább, sem a legolcsóbb éttermek közül nem érdemes választani. Valószínűleg ugyanis az első beszélgetések alkalmával még nem került szóba az anyagi háttér, így ezzel óvatosan kell bánnod.

Ha túl drága étterembe viszed a párod, felvágásnak tűnhet és emiatt érezheti kellemetlenül magát a partnered, ha túl olcsó, lepukkant kifőzdébe, akkor pedig azért, mert nem érzi, hogy egy percnél több időt fordítottál a szervezésre, illetve párszáz forintnál többet ér Neked ez a kapcsolat.

Ezenfelül rendkívül fontos odafigyelned arra, hogy a választottad mely ételeket kedveli, melyeket nem, és legfőbbképp arra, hogy van-e valamilyen ételallergiája! Az éttermi etikett pedig már csak hab a tortán. Ha nem tudod, hogyan kell elhelyezned a tányéron az evőeszközöket, ha már végeztél az étkezéssel, illetve azzal sem vagy tisztában, hogy a felszolgálóknak csak egy B kategóriás ügynökfilmben csettingetnek, elhasaoltál.

Kivitelezés nehézsége: 4/10

Múzeum

Egy igazán ütős múzeumlátogatós randi sikeressége elsősorban azon múlik, hogy mennyire figyeltetek egymásra az ismerkedés során. Korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy rengetegen elkövetik azt a hibát az első randi előtt, hogy nem figyelnek eléggé a másik fél igényeire, ízlésére. Ezért, mielőtt belefognál egy múzeumi látogatás szervezésébe, mindenképpen bizonyosodj meg róla, hogy választottad milyen művészeti ágakat kedvel leginkább és melyek azok, amelyektől a hideg futkos a hátán.

Azzal ráadásul, hogy múzeumba viszed partnered, közvetve bár, de elismered, hogy okos, intelligens nőnek tartod - és ha komolyan is gondolod mindezt, - ez már önmagában fél siker. Manapság rendkívül népszerűek a különféle tudományos múzeumok, például a planetárium vagy az időszakos űrkiállítások, de kiválló választás lehet a Magyar Természettudományi Múzeum is.

Kivitelezés nehézsége: 6/10