iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Program
Július 25.

Hétvégi programajánló

Motorsport hétvége Nico Rosberggel

Július 25-26. Szombat-Vasárnap, 13:00

Helyszín: KIOSK Budapest, Március 15. tér 4.

Hamarosan itt van az a hétvége, amelyre egész évben várnak a motorsport rajongói, hiszen július 26-án hazánkba érkezik a Forma–1 vándorcirkusz.  Ezen a hétvégén a Mercedes-Benz, az Allianz Hungária és a KIOSK Budapest szeretné, ha mindenki részese lehetne ennek az élménynek, így egy hatalmas LED-falon, a KIOSK előtt élőben nézhetitek az időmérő edzéseket és a Nagydíjat is! Rengeteg meglepetéssel készülnek, hiszen Nico Rosberg is ott lesz a szombati este folyamán, így mindenképpen érdemes ellátogatni a Március 15. térre! További vendégek: Szűcs Gabi énekesnő, valamint a kajak-kenu, vívás és a kézilabda sportágak jeles képviselői.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/events/1614482742142744/

 

 

Táncbazár – Szabadtéri táncestek a Várkert Bazárban

Július 23. – Augusztus 2.

Helyszín: Budapest, Várkert Bazár

Flamenco, tangó, kortárs és hagyományőrző előadások, valamint táncházi program is szerepel a július 23. és augusztus 2. között megrendezésre kerülő Táncbazárban. A Nemzeti Táncszínház már jól ismert, nyáresti, szabadtéri programsorozata idén új, különleges helyszínen, a Várkert Bazár Öntőház udvarán várja a könnyed kikapcsolódásra vágyókat.

Bár ez egy formabontó, átmeneti évad a színház életében, de van, ami nem változik! Ha nyár, akkor szabadtér, csillagos ég és rengeteg tánc! Így lehetne összefoglalni a Nemzeti Táncszínház nyári műsorát, a Táncbazárt. Idén a Duna Művészegyüttes két előadással érkezik a Várkert Bazárba, a legsikeresebb koreográfiákból összeállított Szerelemkerttel és a tavasz jeles napjait megidéző Tavaszi szél című produkcióval lépnek színpadra.

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes Élő Martin Archívum sorozatának két darabjával, a Szatmárral és a Kalotaszeggel állít emléket Martin György néprajzkutató megismételhetetlen munkásságának.

Szenvedély, érzékiség, mágikus rítusok – flamenco és tangó a Táncbazárban! A tangó nemcsak egy tánc, hanem egy életforma. Ebbe az életérzésbe kóstolhatnak bele a nézők Budai László valamint vendégei, a Tangó Táncszínház conTangos és a Momentango Tango Company Oblivion című előadásaiban.

A FlamenCorazonArte Táncszínház különleges flamenco-estjei, a Tapas de Flamenco és a FlamenColores az arab, zsidó, keresztény, indiai, cigány eredetű ősi zenei motívumok és ritmusok világába repítik el a közönséget.

A Budapest Táncszínház Mur mur de la Mediterranée / Bolero című rendhagyó előadása egyszerre mediterrán és klasszikus. A Feledi János – Feledi Project – Trio á la Kodály a kortárs tánc és a hazai kortárs kamarazene mellett, a progresszív jazz világába kalauzol el Prozódia produkciójukkal. A Sivasakti Kalánanda Táncszínház pedig a TálaMantra – Indiai táncképek című klasszikus indiai tánctechnikákat és modern koreográfiákat bemutató táncelőadással érkezik.

 

Július 25. szombat, 20.30

Tapas de Flamenco - Az előadás után tánctanítás

Flamenco Falatkák / Flamenco Crumbs

FlamenCorazonArte Táncszínház és meghívott külföldi vendégművészei

 

Július 26. vasárnap, 20.30

conTangos - Az előadás után tánctanítás

Budai László és a Tangó Táncszínház

 

Bővebb információ: http://www.varkertbazar.hu/hu/programok/tancbazar

 

 

A Heineken bemutatja: 5StarParty

Július 25. Szombat, 22:00

Helyszín: Akvárium Klub

Fedde Le Grand kétséget kizáróan a világ legkeresettebb e-zene DJ-i közé tartozik, akinek pályáját számtalan szakmai elismerés övezi. Évek óta bérelt helye van a világ dj toplistáinak élbolyában, saját szerzeményei és remixei pedig a leghallgatottabb anyagnak számítanak az összes divatos zenei platformon.

Az évek óta tartó töretlen sikert mi sem jelzi jobban, mint hogy popsztárok és világszerte ismert rendezvények szervezői versengenek kegyeiért.

A közönségkedvenc sztár DJ fesztiválturnéját megszakítva látogat Budapestre, hogy bemutassa rajongóinak legújabb klubshow-ját. Az este további különlegessége, hogy Fedde az Akvárium Klubos partival melegít be másnapi fellépésére a Tomorrowland nagyszínpadán.

Számtalan sikeres produceri megnyilvánulásából kimagaslik legutóbbi nagy dobása, a Danny White közreműködésével készített Cinematic című sláger, amit az Ultra Music Fesztiválon mutatott be, július 25-én pedig a hazai közönség is személyesen hallhatja!

A hazai vonalat a legkedveltebb mainstream DJ-k erősítik: Andro, Stereo Palma, Muzzaik és Nikola garantálják a party arénák és fesztivál nagyszínpadok őrült hangulatát.

 

Jegyár:

Early bird: 2900Ft

Elővétel #1: 3900Ft

Elővétel #2: 4900Ft

Bővebb információ és részletes program: https://www.facebook.com/events/835919383156185/