iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Program
Július 3.

Hétvégi programajánló

Derby és Gasztroangyal Fesztivál

Július 3-5. Péntek - Vasárnap

Helyszín: Budapest, Kincsem Park

Felejthetetlen hangulatú, élményekkel teli világ születik a Kincsem Parkban július első hétvégéjén! A Gasztroangyal műsorának hősei és a magyar lóversenysport sztárjai egy közös, nagyszabású rendezvényen várják az érdeklődőket a hazai lóversenysport fellegvárában, a budapesti Kincsem Parkban. Ezzel a rendezvénnyel egy régi hagyomány éled majd újra, hiszen a századfordulón a lóversenyzés és a gasztronómia szorosan összekapcsolódott, és a társasági élet legrangosabb eseménye volt. Július első hétvégéje, a páratlan ízek és az izgalmas finisek ünnepe.

Magyarország két jelentős eseménye, a Gasztroangyal Fesztivál és a Derby Fesztivál idén egy közös rendezvény, a Derby és Gasztroangyal Fesztivál keretében látja vendégül mindazokat, akik egy különleges és páratlan élmény részesei szeretnének lenni. A szervezők ezzel a kezdeményezéssel egy évszázados hagyományt kívánnak újjáéleszteni, hiszen a XIX. és XX század lovassportja mindig is összekapcsolódott a gasztronómiával.

Július első hétvégéjén a megújult Kincsem Park tradicionális lelátói alatt épül meg, a Gasztroangyal nézői által kedvelt termelők, borászok, éttermek és gazdák "színes városa".

Meghívást kaptak mindazok, akik áldozatos munkájukkal, rendkívül fontos szerepet játszanak abban, hogy a hazai gasztronómia színvonalát magasra emeljék. A látogatók nemcsak az általuk készített termékeket kóstolhatják meg, hanem - akárcsak a múlt évben - bemutatókkal és tanácsokkal is szolgálnak az érdeklődők számára. Természetesen idén is, élőben számtalan étel elkészítését leshetik el mindazok, akik a gasztro-színpad eseményeit kísérik figyelemmel.

Mindeközben a lóversenypályán hazánk és a régió legjobb versenylovai mérik össze erejüket és gyorsaságukat.

A legjobbak beírják nevüket a lóversenysport aranykönyvébe.

Bővebb információ és részletes program: http://www.magyarturf.hu/

 

 

Lindsey Stirling koncert

Július 4. Szombat, 20:00

Helyszín: Budapest, Papp László

Lindsey Stirling egy arizónai mormon közösségben nőtt fel, ahol tinédzserként kizárólag klasszikus zenei nevelésben részesült; a hegedű iránt érzett szeretete később se múlt el, fiatal felnőttként vígasztalást nyújtott neki, amíg az étkezési zavaraival küzdött. Szenvedélye segítette hozzá az új zenei világ megalkotásába, ahol a romantikus kelta népzene és a modernkor klasszikusai találkoznak a dance és elektronikus zene világával.

A közönség először 2010-ben, az America's Got Talent tehetségkutató műsorban talákozhatott vele, ahol egészen a negyeddöntőig jutott. Produkciói mind a zsűri, mind a közönség tetszését elnyerték, egyszerűen csak "hiphop hegedűs"-nek hívták. Mikor kiesett a versenyből, úgy érezte, hogy ez volt a legjobb dolog, ami történhetett vele, mivel a visszautasítás csak megerősítette a saját magában való hitét. Továbbfolytatta azt, amit a műsorban elkezdett. Valamit, ami más. Valamit, amit még korábban nem láttak.

Lindsey azonos nevű debütáló albumán 12 saját dal található, többek közt a "Crystallize" című sláger is, amellyel berobbant a köztudatba. Az album Németországban, Lengyelországban platinalemez, Svácjban pedig aranylemez lett, vezette a Billboard Dance/Elektronikus-, valamint a Klasszikus album listáját, és a Billboard Top 200-as listáján 22. helyezést érte el.

2014-ben jelent meg új, "Shatter Me" című albuma, ami rögtön a Billboard Top 200-as listájának 2. helyén nyitott! A lemezen található dalok többsége Lindsey saját dalai, de közös szerzemények is szereplenek rajta, például a Grammy győztes Halestorm énekesével, Lizzy Hale-vel és az amerikai The Voice második helyezettjével Dia Framptonnal, a Meg & Dia-ból.

A színpadon Stirling kecses, mint egy balerina, de hatása őrjítő, mint egy rave tündér, úgy varázsolja el a közönséget. Lindsey a modern, független művész példája, aki szimbiózisban van rajongóival; kérésükre készítette el az Operaház fantomja és a Trónok harca, valamint a Zelda, a Pokemon és a Skyrim számítógépes játékok egyedi feldolgozását, de Michael Jackson és Rihanna is szerepel a repertoárjában.

Szabadidejében motivációs beszédeket tart, saját példáján és zenéjén keresztül mutatja be a fiataloknak, hogy mindig bízzanak magukban! "A zenei stílusom tükrözi személyiségemet, melyen keresztül remélem mindenkihez eljut az üzenetem: ne féljünk önmagunk lenni!" - nyilatkozta Lindsey, és hozzátette - "Minden zeném egy spontán reakció arra, ami éppen körülöttem zajlik."

 

 

Marcus Miller koncert

Július 5. Vasárnap, 18:00

Helyszín: Budapest Park

Füstös, fekete kalap, magabiztos, átszellemült tekintet és egy elegáns basszusgitár. Ha ezeket látja az ember, tudhatja, hogy csakis Marcus Millerről lehet szó. Virtuóz multiintrumentalista, jazz legendák kegyeltje és az elmúlt negyven év egyik veretes muzsikusa - ez mind ő és még több is.

A húrok mellett a klarinét, a szaxofon és a billentyűk mestere, akinek már a családja is a spiritualitás és a jazz mellett mozgott, a színfalak mögül előlépve lett saját maga ura. Másfél évtizedes session-zenészi pályafutása során több mint 500 lemezen brillírozott, ami után Michael Jackson, Frank Sinatra, Elton John vagy Aretha Franklin tartozott neki mérhetetlen hálával, a Saturday Night Live-ban eltöltött két esztendeje alatt pedig a televíziózás szakértői is megismerték nevét. A 90-es évekbe lépve azonban ez már nem volt elég. Új kihívások után kutatva Miller teljes erővel szólókarrierére koncentrált, a többszörös Grammy-díjas, az UNESCO Művész a békéért címével kitüntetett, tucatnyi film zenéjét szerző alkotó pedig latba vetve minden szaktudását készítette el márciusban megjelent Afrodeezia című munkáját. A több mint egyórás utazás során öttagú kísérőzenekarában a szaxofon, a zongora, a dob, a trombita és a gitárok kevernek mámorító elegyet, amelyben egyaránt érezni Afrika szellőjét és a modern urbánus nyüzsgést, a számtalan külső közreműködő segítségével pedig csak tovább dúsul a kép, ami az izgága ritmusszekció és a sziporkázó kíséret fúziójával készíti fel Miller hazai követőit idei fellépésére a Parkban.

Jegyárak:

Early Bird: 7900 Ft (500 db)

06.20-ig: 8900 Ft

06.21-től és a helyszínen: 9900 Ft