iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Program
Október 18.

Programajánló esős napokra

Országos Kisállat- és Növényvásár

Állatbarátoknak ajánljuk a Petőfi Csarnokban megrendezésre kerülő Országos Kisállat- és Növényvásárt. A hétvégén mindkét nap, 10-től este 6-ig lehet megcsodálni mindenféle virágot és kisállatot, legyen az szívet melengetően cuki vagy hajmeresztően félelmetes. Ha pedig a gyönyörködés nem lenne elég, akkor az állatsimogatóban közelebbről is megismerkedhetünk a szőrös „fenevadakkal”. Továbbá, ha éppen nekünk van otthon valamilyen különleges háziállatunk, akkor a vásáron beszerezhetjük az összes szükséges tápszert vagy felszerelést, illetve a tartásukhoz kapcsolódó kérdéseinkkel vagy aggodalmainkkal fordulhatunk a helyszínen lévő állatorvosi szaktanácsadókhoz.

Belépőjegyek: felnőtt 1.000 Ft, gyerek 500 Ft (5 -14 éves korig)

Bővebb információ: www.facebook.com/orszagoskisallat.esnovenyvasar

Jazzy Fesztivál

Zenerajongóknak érdemes lehet ellátogatni a MOM Kulturális Központba, ahol élőben élvezhetik olyan zenészek, énekesek koncertjeit, mint Shakatak, Mario Biondi, Radics Gigi vagy a Fool Moon. A rendezvény sikeréről és népszerűségéről árulkodik, hogy idén már 4. alkalommal rendezik meg, így ha mindketten szeretitek a jazz zenét, és szerettek koncertekre járni, akkor érdemes lehet ellátogatnotok a Jazzy Fesztiválra.

Jegyárak:

Napijegy (október 16.) 8990 - 11900 Ft
Napijegy (október 17.) 7990 - 10900 Ft
Napijegy (október 18.) 8990 - 12990 Ft
Bérlet (3 napra szóló) 18.700 Ft

Bővebb információ: www.jazzy.hu

 

Az Olvasás Éjszakája

Október 18-án, szombaton délután 4 órától kezdődnek az olvasást népszerűsítő, és az író és olvasó illetve olvasó és olvasó közti kapcsolatot erősítő programok. A rendezvények budapesti könyvesházakban és az Akváriumban kerülnek megrendezésre, és egészen vasárnap hajnalig tartanak. Lesznek zenés és interaktív szórakoztató programok is. Így ha mindketten szeretitek az írott kultúrát, vagy csak szeretnétek jobban megismerni a magyar kortárs irodalmat, akkor az Olvasás Éjszakája remek első randinak bizonyulhat, vasárnap pedig folytathatjátok egy kávéval vagy közös reggelivel. :)

Bővebb információk:
http://ujkonyvpiac.hu/index.php/component/k2/item/352-az-olvasas-ejszakaja