iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Online társkeresés
Október 16.

5 tipp a sikeres társkereséshez

Használj jó képeket!

A rengeteg konkurens ismerkedő mellett muszáj kitűnnöd és olyan képet feltöltened magadról, ami visszaadja a valóságot. Kerüld a sötét, művészi beállításokat, a túl távolról lőtt fotókat, a már nem aktuális képeket, stb.

Olyanoknak írj, akik hozzád hasonló partnert keresnek!

Ha egyértelmű, hogy nincs esélyed a kiszemeltnél, mert, mondjuk, nem esel az általa meghatározott korcsoportba, vagy túl különböző az életszemléletetek, és nem illenétek össze, akkor csak az idődet vesztegeted.

Az iooo.hu nagy előnye persze, hogy kiszűrheted különböző paraméterek szerint, ki lássa a profilodat, és ki nem. Így lehet, hogy korcsoport szerint nem is találod meg azt, aki nem való hozzád, de még így is kiderülhet a másik bemutatkozásából, ha nem olyan társat képzel el magának, amilyen te vagy. Ez még nem a világ vége! Keress tovább, biztos vár itt rád valaki, akinek viszont te vagy álmai nője/férfija!

Ne kezdj el ismeretlenül oltogatni!

Lehet, hogy viccelődésnek szánod valamelyik beszólásodat, de amíg nem ismeritek a másik humorát, addig inkább sértőnek hangozhat. Ráadásul nem tudhatod, hogy nem épp olyan témában dobsz-e be egy poént, ami a másiknak érzékeny pontja.

Tegyél fel jó kérdéseket!

Ne kérdezd meg, mi a foglalkozása, ha a profilján külön bekezdést szentelt a hivatása iránti szenvedélyének. A kérdéseidből nyilvánvalóvá kell válnia, hogy figyelmesen elolvastad a bemutatkozását, és nem csak a képei láttán írtál rá röptében – hiszen így honnan tudhatná, hogy valóban iránta érdeklődsz, és nem csak egy a sok közül, akiknek üzenetet küldtél?

Ne akaszkodj rá senkire!

Mindenkinek van élete az interneten kívül, és senki nem örül neki, ha naponta bombázzák újabb, válaszért esdeklő levelekkel. Tartsd tiszteletben a másikat, hagyj neki időt, lehet, hogy vannak halaszhatatlan ügyei, amelyeket el kell intéznie azelőtt, hogy neked válaszolna. Ráadásul nem is ismered még, így nem támaszthatsz vele elvárásokat a saját szempontjaid alapján.

Reméljük a fenti tanácsok megfogadásával még élvezetesebb lesz a társkeresés! Boldog vadászatot! :)